Klachtenprocedure

Een klacht? Gaat er iets mis?

Wij waarderen het als u de moeite neemt om ons te vertellen waar u mee zit. Wij willen onze uiterste best voor u doen, maar ondanks goede bedoelingen gaan er helaas dingen mis. Wij hebben het dan nodig om van u te horen wat er aan de hand is, zodat wij daarover met u in gesprek kunnen om het zo mogelijk op te lossen, in ieder geval te leren en de zorg te verbeteren.

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. We willen dan een afspraak met u maken op een moment dat zowel u als de huisarts of praktijkmedewerker daar rustig over kunnen praten.

Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen bij de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel.

Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 - 0229100.